април 30, 2024

Горчиво съжалява: Мария проговори за най-голямата грешка в живота си

Миньончето смята, че се е справило добре като родител

https://kliuki.net/bg-kliuki/gorchivo-sazhalyava-mariya-progovori-za-nay-golyamata-greshka-v-zhivota-si-2/221259 Kliuki.net
Горчиво съжалява: Мария проговори за най-голямата грешка в живота си

Мария винаги е под фокуса на прожектора. Тя самата се определя като „вечната черна овца“, както се пее в едноименната песен. Напоследък вниманието върху нея е още по-засилено. Тя е  една от участничките  в тазгодишния сезон на „Като две капки вода“. Бурният й личен живот също не е за пренебрегване.

Хитовата изпълнителка признава, че е заредена с много енергия и й предстоят много нови проекти. Горчиво съжалява, че преди време е спряла да работи и с е отказала от певческата си кариера.

“При мен всичко е лично. Няма никога нищо случайно, винаги има умисъл. Сега съм имала нужда да преживея нещо, което да ме събуди и разтърси. Затова съм в “Капките” и сега не мога да се спра. Името ми се чува отново с добро. Говори се за мен. От “Капките” се заредих откъм работа. Смятам да поставя ново начало, като цяло във всичко. Промениха ми житейската позиция даже. Толкова съм влязла в ритъм, че записах последната си песен за 30 мин” – споделя звездата.

Тя отказва да коментира личния си живот, той не е на фокус в момента. Гордее се с дъщеря си, която вече говори два езика – френски и английски.

Източник: signal.bg