юни 28, 2024

Измамник цоца мъже от името на Андреа (Певицата жертва в румънска схема за лесни пари – Подробности)

Героиня в неочаквана история се оказа изпълнителката

https://kliuki.net/bg-kliuki/izmamnik-coca-mazhe-ot-imeto-na-andrea-pevicata-zhertva-v-rumanska-shema-za-lesni-pari-podrobnosti/225586 Kliuki.net
Измамник цоца мъже от името на Андреа (Певицата жертва в румънска схема за лесни пари – Подробности)

На неин гръб румънски измамник се е облажил с над 42 000 евро. Въпросният господин бил само на 29 години, но умело успял да измисли престъпна схема. Той използвал фалшиви профили в социалните мрежи, като се представял под женска самоличност – в случая на Андреа.

Заблудени от красотата на блондинката, господата бързо клъввали на въдицата и при удобно набелязан от измамника момент развързвали и кесиите си. Лесните пари обаче в крайна сметка изигрли лоша шега на румънеца, тъй като една от жертвите му се усетила навреме. Така в полицията постъпил сигнал, че между 2019 г. и месец септември 2023 г. неизвестни лица са въвели мъжа в опасно заблуждение. В резултат на това господинът бил ощетен със сума от над 100 000 леи.

В крайна сметка властите си свършили работата и на измамника му предстоят сериозни изпитания и разправии с правосъдието. До момента се съобщава за 9-има измамени. Андреа пък, напълно без да иска, успя да предизвика внимание към себе си. Кадрите, които румънецът използвал, за да се представи за жена, явно са си свършили работата. Слава богу, 48-годишният измамен все пак се осъзнал и сигнализирал в полицията. За негово съжаление, Андреа Колева в крайна сметка се оказала само една фалшива самоличност.

Източник: woman.bg