април 28, 2024

Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева (Вижте истината от първо лице – Снимки)

Мис България 2018 отговоря на феновете си след „Игри на волята”

https://kliuki.net/bg-kliuki/krie-li-korekcii-po-sebe-si-teodora-mudeva-vizhte-istinata-ot-parvo-lice-snimki/211090 Kliuki.net
Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева (Вижте истината от първо лице – Снимки)

Теодора Мудева печели титлата за най-красива българка през 2018 година. Тя се изявява още като танцьорка и модел. А нейните последователи не спират да питат напълно естествена ли е нейната красота и има ли някакви корекции по себе си.

Но Мудева разби на пух и прах подозренията, че има пластики и отговор честно на свой фен. Който я попита директно естествена ли е хубостта й. Красавицата му отвърна с категорично „НЕ”.

Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева (Вижте истината от първо лице – Снимки)

Теди сподели и своите ръст и килограми , каза, че височината й е 175 см, а на килограми е 58. А на въпроса защо се е боядисала в рус нюанс Мудева призна, че не е оцветила цялата си коса, а си е направила само светли кичури.

Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева (Вижте истината от първо лице – Снимки) - Снимка 2

А на въпроса дали майка й е с руски произхода миската сподели следното: „Майка ми наистина е рускиня, но цял живот е  живяла в България. Роднините ни от нейна страна живеят в Русия.

Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева (Вижте истината от първо лице – Снимки) - Снимка 3

Не всички обаче харесват представянето на Мис България в„Игри на волята”. Особено след като се съгласи веднага да влезе в коалиция с майката на Денислава, новодошлата в племето на „Гладиаторите” Виолета: „Падна ми в очите Мудева, харесвах я преди, но сега се държи като фурнаджийска лопата и се доказа като жена без мнение и без характер!”  

Източник:  vbox7.com