април 28, 2024

Лияна оцеля като по чудо: Как се спаси?

Певицата преживяла фрапираща ситуация

https://kliuki.net/bg-kliuki/liyana-ocelya-kato-po-chudo-kak-se-spasi/214531 Kliuki.net
Лияна оцеля като по чудо: Как се спаси?

Лияна сподели разказа си за кошмарен полет над Алпите. В критичния момент тя четяла на глас библията.

Изпълнителката споделя, че вярата в Бог я спасява в много труден момент. Оцеляла на косъм от самолетна катастрофа. Оказало се, че има авария. Певицата започнала да чете на глас 91-ви псалом от Библията и силно вярвала, че ще кацнат благополучно.

„За щастие, всичко се размина само с уплах, но това е поредното доказателство, че позитивната нагласа може да ни предпази от всичко.” –  заяви тя.

Изпълнителката се завърна благополучно в България преди дни. Самолетът едва не паднал и е цяло чудо. Тя решила да съчетае планираното си пътуване за детоксикация в италианската местност Мерано с посещение на коледните базари в магичната австрийска столица Виена.

“Вместо да сме във въздуха 45 минути, два часа и половина самолета ни танцуваше валс от вятъра. Аз си мислех първо, че завива, но след това осъзнах, че няма причина да завие наляво и после рязко да се върне надясно. На никое ниво самолетът нямаше състояние, в което да лети напред. Изведнъж тръгнахме с носа надолу. Виждах къщите на хората и върховете на Алпите. След това самолетът рязко, като ракета, се изстреля нагоре. За първи път ми се случи да ме предупредят за авария” – разказа Лияна.

Източник: signal.bg