юни 26, 2024

Мари на Гала ражда момиченце (Водещата „На кафе”умира от кеф че ще има внучка)

Мари-Константин разкри пола на бъдещото си дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/mari-na-gala-razhda-momichence-vodeshtata-na-kafeumira-ot-kef-che-shte-ima-vnuchka/225217 Kliuki.net
Мари на Гала ражда момиченце (Водещата „На кафе”умира от кеф че ще има внучка)

Водещата на „На кафе” съобщи преди известно време че ще има бебе в семейството. Сега дъщеря й Мари издаде пола на нероденото си дете.

Новината се разбра в подкаста „Кажи ми, мамо”, в който Мари е във водеща роля. Като успява да впечатли феновете си с интересна и любопитна информация.

Първородното чедо на Мари ще е момиченце. А когато научи, че ще гушне внучка Гала не можа да с намери място от радост. Бъдещата баба, която отдавна чака да чуе благат вест започна да скача като младо момиче  да вика с пълен глас: „Момиченце, ще си имаме момиченце!Много  съм щастлива, бях сигурна че наистина ще е момиче!”

Бъдещите баби очакват внучката с нетърпение

Гала веднага си представи как ще влезе в ролята на баба и все да обяснява на бременната си щерка колко вълшебно нещо е да си родител на бебе от женски пол: „Нямаш с идея как ще се промени живота ти това малко същество, ще го запълни със съдържание и ще ти даде нов смисъл да живееш само за него!”, философства гордата бъдеща баба, позовавайки се собствения си опит като майка на дъщеря.

Източник:Блиц