October 16, 2024

Майката на дъщерята на Азис се разприказва: Връзката ни е като между брат и сестра!

Сприятелихме се когато разбрах, че е обратен и крие от майка си

https://kliuki.net/bg-kliuki/maykata-na-dashteryata-na-azis-se-razprikazva-vrazkata-ni-e-kato-mezhdu-brat-i-sestra/232124 Kliuki.net
Майката на дъщерята на Азис се разприказва: Връзката ни е като между брат и сестра!

Бившата барманка, която дари поп фолк идола с дъщеря преди 17 години проговори за връзката си с Азис. Излезе от комфорта на здрача и изпадна в откровения. За известно издание тя разкри, че на този етап от връзката им се чувстват като роднини. По точно като брат и сестра и никога помежду им не е имало нито любов, нито секс.

Галина Георгиева уточни за публиката, че 17-годишната им дъщеря Рая ще е абитуриентка чак през 2026 година, а не през следващата. Момичето учи в частно школо в столицата и според съучениците си в класа се отличава с хубостта си и е много артистична.

За образованието на детето си Азис не пести средства, осигурява за Рая достатъчно пари и редовно плаща голяма издръжка.

Самият костинбродски славей потвърди, че с Галя са от 25 години заедно. Много са се карали, страдали и даже са стигали до бой, а понякога са и плакали. А Галя добавя, че това се случва във всички семейства.

Двамата се запознали преди много време в дискотека. По онова време Азис бил малък, но с огромни мечти. Галина била с осем години по-голяма от него, разкрива столичанката от „Надежда” и си припомня как той я наричал „Мама Гала”, помагал й докато един ден цъфнал при нея с всичкия си багаж.

„Сприятелихме се когато разбрах, че има обратни наклонности”, споделя майката на единственото му дете и добавя, че никога не е търсила от певеца нито любов, нито секс.Като продължава с откровенията си, че подобни неща намират извън тяхната връзка. Майка му когато разбра, за сексуалната му ориентация, той продължи да я лъже и й казвал, че не е вярно, а това са измислици на жълтата преса.

Галина отрича и някога родителските му права да са отнема ни от съда. Като потвърждава,че Азис може да вижда Рая, когато поиска. А тя боготвори баща си, защото за всичко може да разчита на него, казва още мама Гала за щерка си.

И накрая признава, че Рая не носи фамилията на баща си, а нейната и се казва Рая Галинова Георгиева.

Източник:България днес