September 08, 2024

Мегз показа баща си на рождения му ден (И ексдизайнерката закова 34 като млада булка от време оно – Снимки)

До момента Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, е показвала само майка си

https://kliuki.net/bg-kliuki/megz-pokaza-bashta-si-na-rozhdeniya-mu-den-i-eksdizaynerkata-zakova-34-kato-mlada-bulka-ot-vreme-ono-snimki/226570 Kliuki.net
Мегз показа баща си на рождения му ден (И ексдизайнерката закова 34 като млада булка от време оно – Снимки)

Е, и на баща ѝ му дойде времето, а поводът е рожденият му ден. Дизайнерката се завърна на родна земя – хем за да отбележи празника, хем за да закове своята поредна година в календара. За целта тя публикува актуален кадър на родителя си, последван от по-стари снимки от архива.

Фотосите връщат лентата назад към сватбения му ден и наред с младоженеца добре се вижда и булката. Мегз използва празника, за да напише и просторно слово в Инстаграм. По думите ѝ тя е изключително благодарна за всичко, което е наследила именно от баща си. И макар да е излязла от дома си още на 13 години, все пак най-сетне е намерила време да не бърза и да диша спокойно, както той някога ѝ е казвал.

Завръщането на Мегз у дома явно съвпада и със собствения ѝ рожден ден. Ексдизайнерката чукна 34 и използва повода, за да се покаже от Триград. Мястото според нея е вълшебно и ѝ е дарило редица приключения.

В типичния си напоследък хвалебствен маниер Каканашева сипе суперлативи за всички чудеса, които ѝ са се случили там. В публикацията си споменава и голяма част от хората, замесени в празника ѝ. За капак се е накиприла и подобаващо – в традиционна носия от време оно.

Източник: woman.bg, Инстаграм