October 16, 2024

Нана заряза страданията от инфаркта на мъжа си, яхна ултрамодерно порше (Мрежата я попиля заради показността – Видео)

С последен модел автомобил бившата водеща на “Съдебен спор” успя да разбуни духовете в Мрежата

https://kliuki.net/bg-kliuki/nana-zaryaza-stradaniyata-ot-infarkta-na-mazha-si-yahna-ultramoderno-porshe-mrezhata-ya-popilya-zaradi-pokaznostta-video/232053 Kliuki.net
Нана заряза страданията от инфаркта на мъжа си, яхна ултрамодерно порше (Мрежата я попиля заради показността – Видео)

Porsche Macan в зелено си подари Нана и не пропусна да се покаже пред почитателите си в социалните мрежи. Видео, в което “разопакова” лъскавата си играчка, бе публикувано от самата нея, но явно не заслужи само одобрителни коментари. Наред с честитките от верните ѝ поддръжници се забелязваха и открито язвителни думи. Мнозина например директно я скастриха, тъй като според тях Гладуиш прекалява с показността, при това дни след прочувственото си признание за операцията на мъжа си. Съпругът ѝ неочаквано стана герой на медиите, след като тя призна, че при профилактичен преглед е установен инфаркт. Състоянието му наложило спешна операция и в крайна сметка пациентът се възстановява у дома.

Именно заради застъпването на двете събития – операцията и новата кола, интернет обществото сметна за нужно да се поскара на Нана. Някои намериха в това просто повод за медийна изява и предвид последните събития по-скоро не ѝ отива да се радва и да се хвали с луксозна придобивка. Гладуиш не спести мнението си към някои язвителни коментари и подчерта, че случилото се с мъжа ѝ е отпреди малко повече от два месеца. Нейното споделяне пък било заради убеждението, че човек трябва да се преглежда редовно, пък каквото стане накрая.

Източник: lupa.bg