май 02, 2024

Най-хубавото предстои! На 50 Росица Пейчева цъфти във вече напреднала бременност (Снимки)

Народната певица се радва не само на хармонична връзка на любовния фронт

https://kliuki.net/bg-kliuki/nay-hubavoto-predstoi-na-50-rosica-peycheva-cafti-vav-veche-naprednala-bremennost-snimki/221705 Kliuki.net
Най-хубавото предстои! На 50 Росица Пейчева цъфти във вече напреднала бременност (Снимки)

Плод на любовта ѝ с втория ѝ съпруг ще бъде и бебето, което скоро ще се появи на бял свят. Новината за бременността ѝ обиколи светкавично Мрежата, като за мнозина бе огромна изненада. Все пак изпълнителката е на 50 г. и според стандартите в България не ѝ е време тепърва да ражда.

Независимо от негативните коментари обаче Росица Пейчева не се притеснява особено и се радва на все по-напредващата си бременност. Последните ѝ кадри в Инстаграм я представят с вече доста пораснал корем, а предвид начина, по който изглежда, явно е щастлива, уверена и спокойна.

Самата тя преди време сподели, че за нещастие, е преминала през ужасен период с първия си мъж. В думите ѝ личеше много мъка и съчувствие към всички жени, които все още продължават да търпят насилие и тормоз от страна на съпрузите си. Така Росица Пейчева призна, че дълги години е била жертва на системно домашно насилие.

Освен това сподели, че независимо от коментарите тази ѝ бременност е коренно различна от предишните. Двете ѝ пораснали деца на практика са израснали в токсична и несигурна среда, като се имат предвид ужасите, които е преживяла майка им. Години след тормоза изпълнителката изглежда като преродена, а и очаква дете, което ще израсне в любов, хармония и мир.

Източник: Инстаграм