September 20, 2024

Неочаквано: Валерия и Ирина Карабаджак от „Ергенът“ се сприятелиха

Враждата между нея и победителката на формата вече затихна и двете са в добри отношения

https://kliuki.net/reality/neochakvano-valeriya-i-irina-karabadzhak-ot-ergenat-se-spriyateliha/230587 Kliuki.net
Неочаквано: Валерия и Ирина Карабаджак от „Ергенът“ се сприятелиха

Валерия и Ирина Карабаджак водеха запомняща се борба във втория сезон на „Ергенът“. Неведнъж блогърката е наричалакучелюбката  „фалшива“. „Ти си най-голямото зло“ също са запомнящи се думи, които Карабаджак на настоящата победителка.

„Времето мина и обидите минаха. Валерия е прекрасно момиче!“ – заяви бесарабската българка, която наскоро мина под венчило и се успокои. Вече не таи чувства към Евгени и сега може да бъде приятелка с Валерия.

„Валерия дава цялата си душа за животинките! Много уважавам такива хора!“, казва още ергенката от Бесарабска България, която се възхищава на каузата, за която години се бори Валерия - защитата на правата на животните. Ирина също разкрива, че доста често се вижда с момичетата от имението. Събирания с Боряна, Крисия, Пам, Милица, Микаела, Елена, Вики, Диа са честа практика.

Ирина Карабаджак бе една от дамите, която заинтригува ергена. Малко на шега тя попълнила анкетата за предаването. Без много мисли приела да се яви на кастинг. Определя участието си във формата като едно от най-ярките и запомнящи се изживявания. Много хора смятаха, че именно тя ще е победителката в риалити формата.

Източник: hotnews.bg