април 25, 2024

Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки)

Гафовете с фотошопа вече са в миналото

https://kliuki.net/bg-kliuki/palna-promyana-andrea-se-varna-na-scenata-slaba-i-svezha-pevicata-shashna-s-viziya-na-top-model-snimki/196325 Kliuki.net
Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки)

Андреа направи ударно завръщане на клубната сцена. Тя се появи във Враца, където имаше участие и изненада приятно почитателите си. Излезе  пред хората и показа уникално секси тяло, каквото не сме виждали скоро.

Че Андреа  се е взела в ръце и е излязла от депресията, в която беше потънала след раздялата с Кубрат личи по всичко. Тя е отслабнала и изглежда възхитително и няма от какво да се срамува както преди.

Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки)

Но феновете й обаче искат да разберат  повече за живота на зарязаната изпълнителка. Но едно е ясно, че Андреа вече на крие с фотошоп тлъстинките си. Тях наистина  ги няма, отървала се е от тях и веднага лъсва истината, че е в топ физическа форма.

Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки) - Снимка 2

Бившата на Кубрат обаче на пропуска да захапе боксьора  и да изтъкне, че той все още се интересува от нейното внимание. А по въпроса за семейните ценности е категорична, че дори самата тя, която пее чалга и си прави разголени снимки има по-голям морал. "И това е така, защото съм възпитана от родителите си.", казва тя.

Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки) - Снимка 3

Пълна промяна! Андреа се върна на сцената слаба и свежа (Певицата шашна с визия на топ модел – Снимки) - Снимка 4

Певицата не издава подробности за отслабването, но по всичко личи, че за първи път се чувства добре в собствената си кожа, от много време насам.А бившият й не престава да мълчи, каквито и неща да му казва, особено по въпроса за морала.