април 20, 2024

Плашещо! Посегнаха на Андреа? (Снимки + певицата отмени участията си след странен инцидент)

Странен инцидент спря изявата на фолкаджийката, тя не се появи в Студентски град и отмени участие

https://kliuki.net/bg-kliuki/plasheshto-posegnaha-na-andrea-snimki-pevicata-otmeni-uchastiyata-si-sled-stranen-incident/196400 Kliuki.net
Плашещо! Посегнаха на Андреа? (Снимки + певицата отмени участията си след странен инцидент)

Фолк певицата Андреа трябваше да има участие в заведение в Студентски град снощи. Само, че певицата изненадващо не излезе на сцената и отмени изявата си. Феновете на бившата на Кубрат очакваха с надежда да видят отслабналата си любимка и да й се порадват, но за тяхно съжаление останаха притеснени, че я няма.

Според официалното съобщение фолкаджийката се била  натровила и това е причината да откаже участието си в 8 вечерта.

Само, че тази сутрин започнаха да излизат наяве други притеснителни твърдения , предизвикали това принудително отменяне на участието на певицата. А те се свързват с бившият й партньор в живота Кубрат.

Плашещо! Посегнаха на Андреа? (Снимки + певицата отмени участията си след странен инцидент)

Преди дни Андреа си позволи да говори за бившия си публично, като отново каза тежки думи, че искал да има деца от куп жени и разказа, че боксьорът е баща  и на извънбрачно дете. Няма как думите й да не са жегнали Пулев , който има сприхав нрав и не е по-малко е агресивен.

Плашещо! Посегнаха на Андреа? (Снимки + певицата отмени участията си след странен инцидент) - Снимка 2

Но упорито се шуми, че фолкаджийка била пребита от екс половинката си. Дали  наистина е така, остава само да предполагаме. Но е факт, че тя самата не оповести в мрежата, че няма да има участие, а се покри.

Плашещо! Посегнаха на Андреа? (Снимки + певицата отмени участията си след странен инцидент) - Снимка 3

От нощното заведение пък обясниха на феновете си, че певицата поради независещи от тях обстоятелства ще пее на друга дата и на друга сцена. А на нейното място инсталираха Магда, за да забавлява хората.

Нищо чудно Андреа да крие още проблеми със здраврето. Във Враца я видяха с превързана ръка и сега се чудят какви неприятности са я сполетели.