October 18, 2024

Приятелката на Алек Младенов си напомпала устните и си коригирала носа (Вижте Царина Рускова на снимки от преди)

И адвокатката се тунинговала, ама в нормата

https://kliuki.net/bg-kliuki/priyatelkata-na-alek-mladenov-si-napompala-ustnite-i-si-korigirala-nosa-vizhte-carina-ruskova-na-snimki-ot-predi/226859 Kliuki.net
Приятелката на Алек Младенов си напомпала устните и си коригирала носа (Вижте  Царина Рускова на снимки от преди)

След като се разбра коя  е новата тръпка на Алек Младенов в социалната мреж се появиха много коментари, които я хвалят. Феновете веднага я сравниха с момите от „Ергенът” и казват, че поне е умна жена, с образование и няма пластики по себе си.

37-годишната адвокатка се радва на голям медиен интерес. Царина Рускова се радва на симпатиите на интернет потребителите.

Само, че истината за новата тръпка на пишман ергенът се оказа малко по-различна. Съвсем случайно се натъкнахме на снимки на светската лъвица на нейни снимки от преди 3 години. На които се вижда, че чаровната блондинка, която по това време е стояла далеч от светлините на прожекторите е с визия много по-различна от сега.

На старите кадри натоканата мадама е видимо с много по-тънки устни, кожата на лцето й е доста по-груба, а нослето е по-широко.

Но след като госпожица Рускова влиза в хай лайфа на столицата й се наложило да си направи някои козметични корекции. Сложила си филъри в устните, опънала си бръчките, и си пипнала носа.

Хора от приятелският кръг на блондинката разкриват, че получила целия си успех на майка си. С която е в съдружие във всичките си фирми. Камелия Рускова,която не е по-малко атрактвна от шерка си  също е адвокат и има собствена кантора. В която работи съвместно с хубавата си дъщеря. Тя е смятана за една от най-разтропаните дами на София . Преди година се омъжила за втори път за богат бизнесмен.

Но с таткото на Царина Сашо Русков поддържа приятелски отношения.

Източник: Хотарена. бг