април 28, 2024

Ралица Паскалева показа бебето (Актрисата благодарна за щастието си – Снимки)

До момента тя криеше детето от зли очи

https://kliuki.net/bg-kliuki/ralica-paskaleva-pokaza-bebeto-aktrisata-blagodarna-za-shtastieto-si-snimki/215382 Kliuki.net
Ралица Паскалева показа бебето (Актрисата благодарна за щастието си – Снимки)

На Коледа обаче реши да наруши традицията и най-сетне показа лицето му на широката аудитория. Вторият ѝ син се роди в началото на октомври и оттогава сякаш е зорко пазена тайна. Кадрите, които публикуваше майка му в социалните мрежи, не казваха кой знае колко, защото винаги бе скрито личицето му.

На Коледа, изглежда, стават чудеса и Ралица най-накрая представи малкия, при това в отлична компания. Бебокът е гушнат от батко си и съвсем в духа на празника двамата се наслаждават на компанията си. Актрисата поздрави с Рождество Христово и зададе на всичките си последователи здраве и благословение. Коментарите към кадъра бяха безкрайно положителни, като хората ѝ отвръщаха съвсем в духа на Коледа – с пожелания и надежди за крепко здраве, отличен късмет и безкраен берекет.

По-големият син на двойката вече е добре познат в Мрежата. Майка му няма притеснения и често показва близките си. Преди Рождество пък и бебето, и Максим позираха, наконтени в червено, в компанията на татко си. Малкият обаче отново бе в гръб и личицето му никак не се виждаше. Е, от тук насетне няма скрито-покрито и фамилията може да се радва на празниците, без да обмисля добре кадрите си в социалните мрежи.

Източник: ladyzone.bg