април 28, 2024

Шокиращи разкрития: Цветелина Грахич проговори за мръсните тайни на чалгата

Певицата разказа на какво са подложени изпълнителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/shokirashti-razkritiya-cvetelina-grahich-progovori-za-mrasnite-tayni-na-chalgata/213712 Kliuki.net
Шокиращи разкрития: Цветелина Грахич проговори за мръсните тайни на чалгата

Цветелина  Грахич си развърза езика и сподели на какво са подложени изпълнителите на лекия жанр. Тя е до болка откровена и от думите й стават ясни много неща, за които не сме се замисляли до момента.

„По-лесно ми е да ходя на ранни участия, не дискотеки. Дискотеката е една голяма кръчма с по-голяма сцена. Може да се пее на живо и там, но е трудно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. Пускат се плейбеците, но се забeлязва, хората ще те оплюят, без да знаят защо си го направил и защо си принуден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър звук и нещата звучат по този начин, по който звучат в дискотеките“ – разказва тя.

Ето защо голяма част от изпълнителите прибягват до плейбека, та дори и най-гласовитите. Все пак има и такива, които уважават своята публика и пеят на живо.

Наскоро Грахич сподели, че вече иска да стане майка. Смята, че е прескочила златната среда, която е някъде 27-28 години, а тя е на 32. Тепърва започва с опитите. Тя има дългогодишна връзка с Кристиян Шаламанов. Двамата са заедно от 9 години.

 

Източчник: blitz.bg