май 02, 2024

Сравнили бременната Антоанет Пепе с некастрирана улична котка (Гаджето на Иво Карамански-младши в ужас от жлъчни коментари)

Бременната половинка на сина на мафиотския бос май се стяга да посрещне солидна доза хейт

https://kliuki.net/bg-kliuki/sravnili-bremennata-antoanet-pepe-s-nekastrirana-ulichna-kotka-gadzheto-na-ivo-karamanski-mladshi-v-uzhas-ot-zhlachni-komentari/220789 Kliuki.net
Сравнили бременната Антоанет Пепе с некастрирана улична котка (Гаджето на Иво Карамански-младши в ужас от жлъчни коментари)

С Иво Карамански-младши са заедно сравнително отскоро, но вече ще стават родители. Бебето ще е първо за него и четвърто за самата Антоанет Пепе. Именно заради броя на децата си, които даже са от различни мъже, многодетната майка понася сериозни критики.

Години наред тя не можела да се отърве от впечатлението, което ѝ оставил един от най-неприятните коментари по тази тема. Във форума на българските майки – “БГ мама”, често обсъждали интимния ѝ живот и решението ѝ да бъде многодетна майка. Именно там даже я нарекли жена, която “ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци”. Тези думи я засегнали изключително много и дълго време не можела да ги преглътне.

Повод за подобни коментари, разбира се, са сякаш непрестанните ѝ бременности. За своите 33 години тя има три деца и към днешна дата е в очакване на четвърто. Макар още в началото на връзката им Иво Карамански-младши да поискал дете, Антоанет Пепе не била толкова въодушевена от идеята да забременее скоростно. Когато се случило, била притеснена най-вече от реакциите на хората, защото това ще ѝ е четвърто дете, от нов мъж.

Източник: show.blitz.bg