април 28, 2024

Във фаза е! Андреа соли наред: Шеф Ангелов и “Хелс Китчън” не струват! (Певицата насмете и колега за пари – Видео)

На Андреа май не ѝ върви напоследък

https://kliuki.net/bg-kliuki/vav-faza-e-andrea-soli-nared-shef-angelov-i-hels-kitchan-ne-struvat-pevicata-nasmete-i-kolega-za-pari-video/219695 Kliuki.net
Във фаза е! Андреа соли наред: Шеф Ангелов и “Хелс Китчън” не струват! (Певицата насмете и колега за пари – Видео)

Този път “Хелс Китчън” попадна на мушката. Според изпълнителката предаването има доста да учи поне по отношение на организацията и маниер към гостите. Тя и семейството ѝ получили покана да се включат именно като гости, но получили ужасно отношение. Чакали храната час и половина, а единственото, което им казали, било… да чакат. За капак дори не ѝ донесли салфетка, която да постави в скута си, за да не се изцапа.

Не само организацията обаче се оказала проблемна. Държанието на шеф Ангелов я потресло повече. Той се отнесъл грубо и арогантно спрямо баща ѝ и дори започнал да му дърпа телефона от ръцете. На Андреа ѝ се наложило да влезе в спор с него и както признава самата тя, даже щяла да го набие.

@meme.hub_bulgaria

 

♬ original sound - MEME~LANDIA

Не само кулинарното шоу обаче разгневи певицата. Паралелно с конфликта с шеф Ангелов тя се оплака и от свой колега. Джордан, с когото направиха обща песен преди години, бил сериозно заборчал към нея. 10 000 лева ѝ дължал той и предвид скока в кариерата му и тлъстите хонорари, които прибира, Андреа май си иска парите обратно. По думите ѝ не ѝ било за конкретната сума, а най-вече за честта, която държи главата високо вдигната. И докато преди изпълнителят наистина нямал възможност да си върне дълга, то сега не би трябвало да се ослушва.

Източници: lupa.bg, show.blitz.bg