април 30, 2024

Вижте Надя от „Ергенът” преди да влезе в романтичното шоу (Красавицата с най-малко корекции се бори за сърцето на Алек – Снимки)

Софтуерният инженер не крие предишното си аз, в „Ергенът” влязла с едни устни и доста по-слаба

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-nadya-ot-ergenat-predi-da-vleze-v-romantichnoto-shou-krasavicata-s-nay-malko-korekcii-se-bori-za-sarceto-na-alek-snimki/220894 Kliuki.net
Вижте Надя от „Ергенът” преди да влезе в романтичното шоу (Красавицата с най-малко корекции се бори за сърцето на Алек – Снимки)

Надя Георгиева е дама със сериозна професия, която може да се нарече даже мъжка. Красавицата си е взела отпуск, за да се яви в „Ергенът”. Където се среща с куп други момичета с единствената цел да намери истинската любов в лицето на Алек Младенов.

Като софтуерен инженер Надя не е някоя сухарка, а се представя като много забавна и импулсивна жена. Която се привлича от положителните  емоции и приключенията. Инстаграм профила й изобилства от снимки от всички периоди от досегашния си живот. И както е видно от кадрите няма какво да крие, нито пък от какво да се срамува.

Хубавицата още от начало привлече вниманието на Алек като една естествено красива жена и с отлично образование. Инжинерката най-често е експериментирала с цвета  на косата си.

Но иначе  влязла в шоуто само с корекция на тънките си устни. Променила е отново нюанса на косата си. А е и доста по-елегантна от преди години.

А феновете й в социалната мрежа са категорични, че Надя наистина се е променяла, но само в положителна посока.

Източник: dama.bg