September 30, 2024

Вторият епизод на „Пееш или лъжеш” с Галена пълен провал (Не стана шоу и лъсна, че е нагласено – Снимки)

„Пееш или лъжеш” замяза на селска вечеринка, от шоуто сбъркаха с избора на Галена

https://kliuki.net/bg-kliuki/vtoriyat-epizod-na-peesh-ili-lazhesh-s-galena-palen-proval-ne-stana-shou-i-lasna-che-e-naglaseno-snimki/231168 Kliuki.net
Вторият епизод на „Пееш или лъжеш” с Галена пълен провал (Не стана шоу и лъсна, че е нагласено – Снимки)

Зрителите тотално се разочароваха от втория епизод на музикалното шоу. Даже смешника Рачков не успя да разсмее публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена.

Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледа й казваше: Боже къде попаднах?” или по-скоро се четеше: „Кои сте вие, а коя  или къде съм аз?”Личеше си, че е смутена , но и не малко надменна!, коментира фен на шоуто. Като добавя, че не хваща от шеги и забава с нея не става на сцената.

А тези личности в панела някак изкуствено се веселят, разбра се още от самото начало, че нещо му куца на шоуто. „Иван и Андрей не разбрах какво правят там? Казват по нещо, а имам чувство, че искат да си отбият номера и да си тръгнат, без значение какво са казали. А Ромина Тасевска такива глупости наговори, не че някой е очаквал повече от нея, но чак толкова не бива”, е мнението на друг.

А общото заключение на публиката е, че пак има нещо нагласено и то само заради Галена. В този втори епизод те забелязаха, че от 6-те участника 4-мата пеят, а само двама не могат. Сакън, да не би Галка да избере за дует някой „койот” и коментират:”Нещо не ми хареса този епизод, предния с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно, че Галена не иска да е там, а участва насила!”

Източник: Фейсбук