април 20, 2024

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки)

Петко Димитров отнесе много негативи за господарското си държание на вечерята в дома си

https://kliuki.net/bg-kliuki/yana-na-petko-dimitrov-kato-robinya-v-chereshkata-na-tortata-toy-komandva-a-tya-izpalnyava-i-malchi-snimki/199591 Kliuki.net
Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки)

Бизнесменът и собственик на заведения посрещна компанията от Черешката на тортата в луксозния  си дом. Тази седмица звездните гости бяха Джулиана Гани, Антон Стефанов, Калина Крумова и не много известната певица Димана Мирчева – Диа.

Петко Димитров, който е известен женски сърцеразбивач е женен за красивата Яна, която за да се представи добре използва като свое най-силно оръжие в кухнята. Менюто, с което ошашави гостите си бизнесменът го нарече троянско защото половинката му е от Троян.

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки)

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки) - Снимка 2

За основно ястие домакинът предложи пълнена патица, традиционен боб с гъби манатарки и салата по виетнамска рецепта. Ракията естествено бе троянска., а десертът бе приготвен от тиква .

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки) - Снимка 3

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки) - Снимка 4

Яна на Петко Димитров като робиня в Черешката на тортата (Той командва, а тя изпълнява и мълчи – Снимки) - Снимка 5

Гостите на Петко искрено се забавляваха у тях. Но на зрителите направи впечатление, че Димитров повече говори, отколкото да прави нещо. Жена  му бе сготвила всичко и даже сама сервира на хората. А Роси Стефанова пише: „Сега разбрах защо Яна и Петко са щастливо семейство. Петко е участникът в кулинарно шоу, жена му сготви и седи като статуетка, мълчи си и се съгласява с всичко, което мъжът й казва. Да не говорим , че можеше да й помогне поне в сервирането. Ама като има кой защо да си мърда пръста! Той командва парада, а тя изпълнява. Яна няма никакво право на мнение …”

А друг зрител  допълва:”Петко е типичния  български мъж-простак. Такъв е манталитета в България. Съпругата да готви и сервира. Жени защо не си цените труда?, се питат зрителите.