май 02, 2024

За рожден ден: Ето я новата придобивка на Емрах

Фолк певецът навърши 21 години

https://kliuki.net/bg-kliuki/za-rozhden-den-eto-ya-novata-pridobivka-na-emrah/214292 Kliuki.net
За рожден ден: Ето я новата придобивка на Емрах

Той отпразнува скромно рождения си ден, което не е в негов стил. Това стана ясно от социалните  мрежи. Място на събитието бе ресторант, в който се помещаваха най-близките хора.

Малкият Стораро се похвали с нова придобивка,  а именно часовник Rolex. Цената  му варира между 15 и 19 хиляди евра. Това не е нищо за семействто, което се слави с високия си стандарт на живот.

Не става ясно дали Емрах си е купил сам новата придобивка, или някой му я е подарил. За предишния  си рожден ден се обзаведе се ново возило  за 250 хиляди лева. Първият човек, който повози в него беше баща му. Хитовият изпълнител се хвали с високите скорости, които упражнява над бързи автомобили. Доста често в Инстаграм профила му той демонстрира шофиране с висока скорост, както по магистрали, така и в градовете у нас.

Семейство Стораро се славят със скъпите подаръци, които правят по между си. Наскоро самият Тони Стораро пръсна луди пари за Lamborghini. Говори се, че  стойността му е половин милион лева. Фики Стораро пък подари на татко си гривна за 20 бона. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато.

Източник: hotnews.bg