ноември 30, 2023

Златка Райкова смени две рокли на сватбата, Азис пя бос (Вижте още куриозни моменти от звездната венчавка – Снимки)

Русата Златка с два тоалета на сватбата си, Карен се затрудни с жартиера на булката

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-smeni-dve-rokli-na-svatbata-azis-pya-bos-vizhte-oshte-kuriozni-momenti-ot-zvezdnata-venchavka-snimki/209484 Kliuki.net
Златка Райкова смени две рокли на сватбата, Азис пя бос (Вижте още куриозни  моменти от звездната венчавка – Снимки)

Силиконовата красавица лъсна не с една булчинска премяна, а с две бели рокли на сватбата си. Булката посрещна гостите с бял и дълъг до земята  тоалет с акцент върху бюста. Не липсваха и дълги бели ръкавици, които подчертаха елегантните й ръце. А Карен заложи на класически смокинг в черно в комбинация с черна риза и изящна папионка.

По време на официалната част булката бе с първия тоалет от църквата, но за партито го захвърли и шашна гостите с мини рокля от бяла  дантела, обсипана с камъни. С този провокативен тоалет разряза сватбената торта, която бе на  много етажи.

Преди да се преоблече Златка и Карен спазиха традициите и разчупиха питката. Булката успя да откъсне по-голямо парче от младоженеца и така заяви че тя ще командва вкъщи.

Още по-интересен момент бе свалянето на жартиера. Доста време бе необходимо на Карен да се справи със задачата и да го свали с уста заради огромната й пола. А русокосата фурия обяви пред всички, че я познава добре и знае къде да търси на едно специално място.

Друг любопитен момент бе Костинбродския славей Азис, който пя за булката бос. И даже се снима със Светлана Гущерова без чорапи и обувки на фото.

Източник:Телеграф