October 23, 2024

Златното момиче Михаела Маевска с първи кадри от погачата на дъщеричката си (Отбор гимнастички орисват малката – Снимки)

Олипийската шамионка събра звездните си близки приятелки, както повелява традицията

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatnoto-momiche-mihaela-maevska-s-parvi-kadri-ot-pogachata-na-dashterichkata-si-otbor-gimnastichki-orisvat-malkata-snimki/229173 Kliuki.net
Златното момиче Михаела Маевска с първи кадри от погачата на дъщеричката си (Отбор гимнастички орисват малката – Снимки)

Погачата на дъщеричката ѝ се е състояла на 28-и юли, но едва сега гимнастичката сподели повече кадри от събитието. Бебето носи нестандартното име Атина и се появи на бял свят на 19 юни.

Така в разгара на лятото Михаела Маевска имаше шанса да посрещне рожбата си и да съчетае топлите дни с отглеждането ѝ. След раждането олимпийската шампионка написа трогателен пост и благодари на всички замесени в успешното раждане на малката.

Е, малко над месец по-късно дойде ред и на традиционната погача. Макар лицето на Атина да е умело прикрито, все пак кадрите зарадваха последователите на златното ни момиче от Рио 2016.

Сред гостите се открояват Ренета Камберова и Християна Тодорова и предвид традициите едва ли са спестили своите благопожелания. Дамите, събрани около бебето в този специален ден, го орисват с редица благословии, така че през целия му живот да му върви по мед и масло.

Михаела Маевска явно е по-скоро традиционалистка в това отношение, тъй като все пак е решила да спази ритуала. Днес тя се изявява катто помощник-треньор на ансамбъла по художествена гимнастика и определено пази и връзката си със спорта.

Източник: ladyzone.bg, Инстаграм