октомври 01, 2023

Зрителите попиляха Иван и Андрей от „Фермата”: Най-яко го отнесе Гергана Гунчева

Този сезон на селскостопанското риалити бе оценен като голям резил

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-popilyaha-ivan-i-andrey-ot-fermata-nay-yako-go-otnese-gergana-guncheva/208809 Kliuki.net
Зрителите попиляха Иван и Андрей от „Фермата”: Най-яко го отнесе Гергана Гунчева

Зрителите на „Фермата” изригнаха като един срещу новата водеща Гергана Гунчева. Явно Иван и Андрей си вкараха автогол с избора си на Мис България. Още от самото начало на риалити формата русата красавица цъфна на екран с деколте до пъпа и голи рамене, тоалет неподходящ за формата: „Коя е тая, не я познавам, тя бледнее пред двамата водещи. Да бяха сложили Мария Силвестър, избора им щеше да е по-добър”, коментира публиката във Фейсбук.

Този коментар изразява по-голяма част от мненията на хората в социалната мрежа. Които недоволстват и от Иван и Андрей, за които казват, че по-добре да ги няма и тях двамата.

Освен водещите зрителите не харесват и новите правила в риалитито: „В този сезон ще загубите повече от публиката, нищо не е като преди, а новите правила са от тъпи по-тъпи!”. Този сезон се издънихте и с дуелите, които не са добре обмислени. А водещата само мрънка, няма никакъв живец!”

А други добавят:”Фермата тази година е пълна боза, провалихте интересното предаване, аз съм крайно разочарован, очаквах много повече, а новата водеща е съвсем безлична!”, възмущават се зрителите на „Фермата”.

Източник:Хотарена