май 19, 2024

Зрителският вот прати д-р Щонова и Месечков на финал (От шоуто излетяха Папи Ханс и Валери – публиката побесня)

Полуфиналът снощи разгневи публиката и предизвика масово недоволство

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelskiyat-vot-prati-d-r-shtonova-i-mesechkov-na-final-ot-shouto-izletyaha-papi-hans-i-valeri-publikata-pobesnya/222923 Kliuki.net
Зрителският вот прати д-р Щонова и Месечков на финал (От шоуто излетяха Папи Ханс и Валери – публиката побесня)

Гневът на хората бе предизвикан от факта, че доктор Неделя Щонова, която с Месечков се оказа на последно място в класацията на журито все пак се докопа до финала. Но според зрителското  гласуване заеха първото място. И в крайна сметка се озоваха трети в крайната класация.

Така недолюбваната от зрителите докторка и партньора й ще се борят за спечелване на финала с останалите – Натали и Димитър, Дара и Джими и Ивет и Тодор.

Невероятният успех на Неделя е поставен под съмнение от феновете на танцувалното шоу. Които освен,  че го наричат несправедлив са сигурни, че е нагласен.

Почитателите на шоуто се питат и защо синоптичката Натали се нареди сред двойките с най-високи оценки от журито и как Ивет Горанова директно отиде на финал.

Зрителите и публика изразиха негодуването си на страницата на Фейсбук и написаха разочаровани: „Измама, да водят на останалите ДВОЙНО!!! Давайте им победата и да се свършва с това уж това прекрасно шоу, накрая го орезелихте, язък! „Не вярвам, че Неделя и Натали са събрали повече точки от Валери и Папи Ханс! „Натали има дълги крака, но е малко дървена, а и Ивет не е много за финал, но нали се задава Олимпиадата и ерата на дългите крака продължава!”, „Абсолютна подигравка за хубавия спорт и всички танцуващи! Подигравка и спрямо зрителя! Пълен фалш, купата ще дадат на Натали с подгласничка Неделя Щонова!”

Източник:Фейсбук