март 29, 2024

100 кила не поглежда татко си – той му се моли с писмо в медиите!

https://kliuki.net/kliuki/100-kila-ne-poglezhda-tatko-si-toy-mu-se-moli-s-pismo-v-mediite/142639 Kliuki.net
100 кила не поглежда татко си – той му се моли с писмо в медиите!

100 кила отдавна не знае нищо за татко си, нито го поглежда, а той се принуди да му се моли с писмо в медиите

100 кила получи молба от татко си чрез писмо в медиите!

Семейната драма стана достояние до всички, тъй като Димитър Янакиев се принудил да привлече вниманието на детето си. Рапърът и татко му не са се виждали от 15 години, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_62065" align="alignright" width="300"]100 кила не поглежда татко си - той му се моли чрез писмо в медиите 100 кила не поглежда татко си - той му се моли чрез писмо в медиите[/caption]

Янакиев не издържал и решил да потърси съдействие от журналисти. Досега той все удрял на камък и не успял да трогне сина си.

Мъжът копнее да се свържат и да поддържат отново контакт, но 100 кила не искал дори да чуе нищо по въпроса, писа изданието lifestyle.bg.

Родителите на звездата не са заедно още времето, когато той навършил 6. Малко след това майката на 100 кила заминава в Гърция, а тогава грижите за децата паднали единствено и само върху бащата, посочва „Всеки ден”. Бившата му съпруга пък помагала финансово от чужбина.

[caption id="attachment_62066" align="alignleft" width="300"]100 кила трябва да се трогне от тези думи на татко си, надяват се фенове 100 кила трябва да се трогне от тези думи на татко си, надяват се фенове[/caption]

След 1998 г. обаче всичко се променя. Тя се завръща и поставя забрана синовете им да се виждат с баща си. Дори заплашила, че няма да им дава пари, ако това продължи.

Човекът нямал избор и се оттеглил, но твърди, че никога не е имал намерение да изоставя близките си.

Димитър Янакиев сега е на колене и реди прочувствени слова с надежда да възстанови отношенията си с 100 кила.