март 28, 2024

3 години след разстрела на мъжа й: Наталия Гуркова заби 50-годишен банкер (Миската вече се нанесе в луксозния му мезонет)

https://kliuki.net/kliuki/3-godini-sled-razstrela-na-mazha-y-nataliya-gurkova-zabi-50-godishen-banker-miskata-veche-se-nanese-v-luksozniya-mu-mezonet/163775 Kliuki.net
3 години след разстрела на мъжа й: Наталия Гуркова заби 50-годишен банкер (Миската вече се нанесе в луксозния му мезонет)

Наталия Гуркова отново е влюбена

Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се носи на крилете на любовта. Добре осведомени източници издават пред „Уикенд”, че носителката на титлата „Мис България” пак е открила щастието в лицето на нов мъж. От няколко месеца тя има връзка с 50-годишен банкер и даже вече се е нанесла в луксозния му мезонет в престижен столичен квартал. След убийството на Джордже, Наталия излезе извън светлините на прожекторите и рядко се показва дори в социалните мрежи. Тя взе участие в последния музикален проект на певицата Деси Слава – „Токсичен”, но това е една от малкото й публични изяви. Хубавицата отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот. [caption id="attachment_182980" align="aligncenter" width="960"]наталия гуркова Снимка: Инстаграм[/caption] Близки до дългокраката брюнетка издават, че три години след загубата на съпруга си тя най-сетне е открила нова любов и е готова да продължи живота си. За актуалния й мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел с отворени обятия в дома си. Според запознати връзката на Наталия и заможния господин датира от няколко месеца. Те се срещнали се за първи път в началото на тази година покрай общи познати в популярен софийски ресторант. Оттогава често могат да бъдат засечени под ръка в различни заведения. Свидетели твърдят, че поведението им във всички случаи издава по-специални отношения, а не просто приятелски. Близките на Гуркова изразяват задоволство, че тя е успяла да си стъпи на краката и малко по малко да се съвземе след смъртта на Михалевич. Бившата миска е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. „Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по наш адрес! Внушава се, че Джордже е бил престъпник, измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован, за съжаление! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!”, коментира Наталия малко след кончината на съпруга си. Михалевич бе убит чрез разстрел в близост до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и го гръмнали през страничното стъкло на колата. Не е тайна, че бизнесът на Джордже не беше съвсем легален, макар че Наталия винаги го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес. През последните години от живота му го застигна и финансова криза, с която започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни авантюри, а слуховете, че се развеждат зачестиха. Чаровната брюнетка обаче така и не призна, че в семейството им е имало криза.