април 20, 2024

Александър Сано не спира да се забавлява без Нели, разделени ли са? (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-ne-spira-da-se-zabavlyava-bez-neli-razdeleni-li-sa-snimki/142397 Kliuki.net
Александър Сано не спира да се забавлява без Нели, разделени ли са? (Снимки)

Любимецът от "Под прикритие" беше забелязан да купонясва без половинката си

Връзката между Александър Сано и бившата телевизионна водеща Нели е сред най-дискутираните в светското пространство. Напук на прогнозите, че връзката им няма бъдеще, двамата успяха да запазят отношенията си и дори да се сдобият с дъщеричка. Напоследък обаче слуховете за проблеми в звездната двойка стават все по-упорити.

[caption id="attachment_60372" align="alignleft" width="300"]Александър Сано все по-често купонясва без Нели Александър Сано все по-често купонясва без Нели[/caption]

Повод за това дава и самият актьор, който все по-често е забелязван да се забавлява без половинката си. Симпатягата вече няколко пъти е улавян от бдителни папараци да купонясва без Нели да го придружава. А до скоро беше обичайно хубавицата да се появява навсякъде заедно с актьора, изиграл любимеца на зрителите Косъма от "Под прикритие".

Сано беше без Нели както на купона по случай старта на новия сезон на поредицата, така и преди няколко дена в столичен нощен клуб. В който звездата беше заобиколен от цял куп красавици. Нели обаче не беше сред тях. Дали действително става въпрос за разрив в отношенията на двамата или половинката на актьора просто не си пада по нощните забавления, предстои да разберем.

Факт е обаче, че феновете стискат палци една от любимите им родни двойки да не се разпадне.

[gallery link="file" ids="60375,60374,60373"]