април 24, 2024

Алисия изобличена – топ 3 на лъжите й, които разкри фен!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-izoblichena-top-3-na-lazhite-y-koito-razkri-fen/142566 Kliuki.net
Алисия изобличена – топ 3 на лъжите й, които разкри фен!

Алисия е тотално изобличена от фен, който изреди лъжите, с които тя си служи

Алисия лъже на поразия, твърди ядосан фен, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_61517" align="alignright" width="300"]Алисия лъже за операциите, твърди фен, но това всъщност е известно Алисия лъже за операциите, твърди фен, но това всъщност е известно[/caption]

Той разобличава фолк звездата с убийствено писмо до изданието HotArena.net. По думите на изпращача Алисия вече започнала сериозно да дразни, тъй като се преструва по 3 основни теми и то е минала границата отдавна…

Ние не можем да твърдим дали точно така стоят нещата, но една от най-ключовите измами на Алисия била тази за операциите.

[caption id="attachment_61518" align="alignleft" width="300"]Алисия преди години Алисия преди години[/caption]

Тя не спира да говори как си е правила само нослето и бюста, а всъщност има повечко корекции.

Според отлично информирания Алисия не веднъж, а два пъти е изпилявала носа си, а и скулите й са съмнително подчертани, затова е крайно време да спре да хвърля прах в очите на хората, категоричен е той. Видно е още, че тя имала по-обемни устни, което също подсказва, че тя крие за всички намеси по лицето си.

Авторът на възмутителния коментар харесва Алисия и не се счита за хейтър. Той одобрява кариерата й и това, че тя се различава силно от останалите фолкаджийки, но не му допада поведението й.

Освен това му писнало да слуша блудкавите й обяснения по медиите и решил да я разкрие.

Алисия се прави, че не се занимава с Николета и е над тези неща, но защо тогава й посвещава песни?!

Това се пита още в сигнала до сайта, с което на практика Алисия е хваната във втора лъжа. „Тя знае, че това продава, а от скандала й с Николета и Валери, спечели много! И продължава да се възползва!”, убеден е потребителят.

И не на последно място, Алисия лъжела за това, че не е била приятелка с Емануела. Двете са били особено близки, но изпълнителката сега избягва темата, защото колежката й се прехвърли в лагера на Николета.

А вие смятате ли, че трябва да се спре с тези лъжи на Алисия?!