март 29, 2024

Алисия наду джуки като Мария! Не може да ги затвори!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-nadu-dzhuki-kato-mariya-ne-mozhe-da-gi-zatvori/142479 Kliuki.net
Алисия наду джуки като Мария! Не може да ги затвори!

Алисия с устни като на Мария, не може да ги затвори

Леко нацупените устни, които Алисия показва на всяка снимка не са просто поза. След поредните корекции по лицето си, изпълнителката просто не може да ги затвори. Оказа се, че в желанието си да придобие по-плътни устни и по-изкусителна усмивка, изпълнителката така се е оляла с корекциите, че устните й са застинали в тази поза.

Папарашки снимки на Алисия по време на пазар затвърдиха това мнение. „Мислех си, че е просто поза, а се оказа, че наистина не може да ги затвори“, коментират съчувствено форумци от bg-mamma.com в мрежата.

[caption id="attachment_60933" align="aligncenter" width="300"]Алисия наду устни като Мария Алисия наду устни като Мария[/caption]

Много от тях са на мнение, че певицата е прекалила с корекциите преди време. И вече е заприличала досущ на колежката си Мария. „Същата е като Мария. Още малко силикон и може да й стане близначка“, подмятат в мрежата.

[caption id="attachment_60934" align="aligncenter" width="253"]Певицата предпочита да крие лицето си от папараци Певицата предпочита да крие лицето си от папараци[/caption]

Феновете на Алисия са категорични, че изпълнителката здраво се е увлякла с пластиките. На последните й снимки от участия също се вижда, че скалпелът май отново е играл по лицето на красавицата.

[caption id="attachment_60935" align="aligncenter" width="199"]И на участия Проблемът е забележим и по участия[/caption]

За щастие устните на певицата не изглеждат толкова неестетични, както на миньончето на фолка. И на Алисия не й се налага да ги ретушира с фотошоп.