юли 22, 2024

Андреа и Галена скарани, не могат да се траят

https://kliuki.net/kliuki/andrea-i-galena-skarani-ne-mogat-da-se-trayat/143694 Kliuki.net
Андреа и Галена скарани, не могат да се траят

Андреа и Галена се скараха, не могат да се понасят

Андреа и Галена от първи дружки се превърнаха във врагове. Двете фолк певици за пореден път доказаха, че приятелство в поп фолка не съществува и непрекъснато са в конфликт.

Студеното им отношение една към друга е откакто решиха да правят модни линии. Причините за скандала помежду им остава загадка, но според запознати, конфликтът между тях е породен именно от сблъсъка на интереси.

Не е тайна, че преди повече от година, Андреа пусна модна линия, която претърпя провал. Малко след нея и Галена пусна своя модна марка, която обаче се радва на феноменален успех не само сред колежките им, но и сред обикновените дами.

[caption id="attachment_70791" align="alignright" width="300"]Андреа и Галена се скараха Андреа и Галена се скараха[/caption]

Самата Галена успява доста успешно да реализира модните си проекти и се наложи като моден диктатор. С нейна рокля на наградите „Планета“ се появи дори Преслава, която изцяло е поверила гардероба на колежката си, пише bliasak.bg.

Освен всичко останало Галена поддържа доста топли отношения и с Николета Лозанова, чийто гост дори се съгласи да бъде преди време. Което допълнително подразни Андреа, която от години е скарана с плеймейтката.

В миналото Андреа и Галена бяха първи дружки и изключително близки. Двете дори заснеха съвместен проект. Към днешна дата обаче звездите не могат да се гледат и непрекъснато се дразнят една друга.