юни 08, 2023

Андреа и Кубрат Пулев с романтичен воаяж в Рим! Сгодяват се?! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-i-kubrat-pulev-s-romantichen-voayazh-v-rim-sgodyavat-se-snimki/143483 Kliuki.net
Андреа и Кубрат Пулев с романтичен воаяж в Рим! Сгодяват се?! (СНИМКИ)

Андреа и Кубрат Пулев потеглиха на романтичен воаяж в Рим, ще се върнат с голяма новина, шушукат фенове

Андреа и Кубрат Пулев ще се върнат от Рим с голяма новина, научи Kliuki.net.

Двамата ще се сгодят на романтичния си воаяж, убедени са техни фенове.

[caption id="attachment_68960" align="alignright" width="300"]Андреа и Кубрат Пулев Андреа и Кубрат Пулев се сгодяват в Рим, подозират феновете им[/caption]

Андреа и Кубрат Пулев се отдадоха на релакс и избягаха от България. Те определено си прекарват чудесно, а Андреа не пропусна да разкаже за пътешествието си в мрежата.

Тя пусна достатъчно снимки, от които личи личното им щастие. Сега Николета може спокойно да се пръсне от яд, подиграват се в мрежата. Известно е, че Андреа и Николета въобще не се дишат, макар че навремето бяха приятелки.

[caption id="attachment_68962" align="alignleft" width="300"]Андреа и Кубрат Пулев Андреа и Кубрат Пулев се радват един на друг в скъп хотел в Рим[/caption]

Двете се надцакват коя ще отиде на по-приказно място и коя е по-обичана от другата.

Андреа и Кубрат Пулев са отседнали в много скъп хотел и са избрали Рим, защото има достатъчно интересни забележителности, писа изданието HotArena.net.

Пред Блясък двойката споделя, че това е тяхното бягство от реалността у нас, където са вечно обсъждани и критикувани. А може би най-сетне ще се осмелят да си разменят пръстени и ще насрочат отдавна планираната сватба.

За Андреа този миг е особено вълнуващ и тя няма търпение да се види в бяла рокля, но Кубрат все му излиза нещо по-важно и събитието се отлага. Кобрата обаче е категоричен, че няма да крие дълго фактите, когато вземат решение за бляскавата си церемония.

Със сигурност тя би се превърнала в едно от най-любопитните новини на годината.

Вижте сами как се забавляват в Рим Андреа и Кубрат Пулев!

[gallery link="file" ids="68964,68965,68963"]