май 21, 2024

Андреа и Моника избухнаха яко в дискотека – веят коси и силикон! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-i-monika-izbuhnaha-yako-v-diskoteka-veyat-kosi-i-silikon-video/142748 Kliuki.net
Андреа и Моника избухнаха яко в дискотека – веят коси и силикон! (ВИДЕО)

Андреа и Моника са първи приятелки и заедно избухват в дискотеките

Андреа и Моника избухнаха яко в дискотека – веят коси и силикон, видя Kliuki.net!

Изпълнението им събра очите на техните фенове, които отлично знаят, че двете са приятелки и движат нон-стоп заедно. Разбира се, правят го, когато са свободни и не ги дели разстояние.

[caption id="attachment_62805" align="alignright" width="300"]Андреа и Моника избухнаха яко в дискотека Андреа и Моника избухнаха яко в дискотека[/caption]

Защото Моника Валериева често пътува по разни ангажименти, а Андреа се случва да придружава Кубрат Пулев на мачове или самата тя да има концерти.

Когато Андреа и Моника се съберат обаче, то настава див купон. Фолк звездата няма никакви задръжки, тя така е разтворила ризката си, че цялото съдържание се е изсипало навън…

Моника също е последвала примера й, но не чак в такива крайности. Несъмнено и двете са на градус, което е напълно нормално, когато човек се забавлява в клуб, но дивашката им изцепка накара всички наоколо да се усмихнат.

Клиентите, които не забелязали, че това са Андреа и Моника, нямало как да ги изпуснат от поглед, когато те са започнали да подскачат като тийнеджърки.

Е, поне оправиха настроението на своите почитатели, които бдят за всяка тяхна стъпка.

Вижте сами избухването на Андреа и Моника!