септември 27, 2023

Андреа и Роси Иванова лъснаха в скандално клипче от ученическите си години (Вижте как се целуват в час - Пикантен кадър)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-i-rosi-ivanova-lasnaha-v-skandalno-klipche-ot-uchenicheskite-si-godini-vizhte-kak-se-celuvat-v-chas-pikanten-kadar/162593 Kliuki.net
Андреа и Роси Иванова лъснаха в скандално клипче от ученическите си години (Вижте как се целуват в час - Пикантен кадър)

Андреа и Роси Иванова са били съученички

Фолкаджийката Андреа въобще не е била примерна ученичка. Блондинката е била провокативна и скандална още в гимназиалните часове, става ясно от стар аматьорски видеоклип, на който настоящата певица и Мис България 2005 Росица Иванова се целуват и опипват като ученички в 11-и клас. Клипчето е заснето с един от първите мобилни телефони с камера и показва как настоящата певачка и най-красивата българка за 2005 г. се лигавят по време на час по география. Действието се развива в Английската гимназия, където двете са били съученички и са седели на един чин. Видеото е разпространено в мрежата от техни бивши съученици, пише в. Уикенд“ . [caption id="attachment_177281" align="aligncenter" width="620"]андреа и роси иванова Снимка: Фейсбук[/caption] В краткото клипче се чува как учителката преподава урок, а Роси първо се снима с телефона си, а после се насочва към Андреа и започва да я целува. Блондинката отвръща на лесболаските и двете впиват устни за няколко секунди. След това Иванова се насочва към бюста на бъдещата певица, която тогава е с естествените си форми и устни. Чернокосата красавица се опитва да пъхне ръка в гърдите на блондито, което започва да пищи лигаво и да не й позволява да я опипва. Макар и закръглена, Андреа е доста по-симпатична от сегашната си визия, смятат феновете на бившата-настоящата на Кубрат Пулев. Преподавателката по география вижда изпълненията на двете лигави ученички и им прави забележка. „Теодора?!”, провиква се педагожката към Андреа, чието истинско име е Теодора Андреева. „Ето, пиша" - отвръща бъдещата фолк дива, а след малко учителката прави забележка и на съученичката й, като я скастря, викайки я по име. „Да, гроб съм, няма да говоря повече. Край!", отвръща бъдещата миска. Случката се разиграва през 2005-а година, а съученици на двете момичета твърдят, че така са изкарали гимназиалните си години – снимайки и лигавейки се, вместо за залягат над учебниците. Любопитно е обаче, че въпреки близките им взаимоотношения в миналото, днес Андреа и Роси Иванова не демонстрират кой знае какво приятелство помежду си и сякаш са забравили за близостта си в миналото.