февруари 04, 2023

Андреа изкриви брутално краката си с фотошоп (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-izkrivi-brutalno-krakata-si-s-fotoshop-snimka/141846 Kliuki.net
Андреа изкриви брутално краката си с фотошоп (Снимка)

Поп фолк певицата за пореден път се оля в напъните си да се направи слаба и грацилна

Публична тайна е, че Андреа е една от най-яростните привърженички на фотошопа сред родните знаменитости. Певицата не публикува нито една своя снимка в социалните мрежи без преди това щателно да я е обработила с коригиращата програма. Неумението на звездата да борави с фотошопа обаче вместо завидни резултати, в повечето случаи й докарва жестоки подигравки.

[caption id="attachment_56407" align="alignleft" width="200"]Андреа пак се изложи с фотошопа Андреа пак се изложи с фотошопа[/caption]

И ако в повечето случаи звездата на Пайнер се олива единствено с ретуширането на лицето си, правейки се на мумия, на един от последните си кадри Андреа сериозно е сгафила с обработването на краката си. В стремежа си да ги направи стройни и елегантни, певицата е изкривила и двата си крака по брутален начин. Дори и непрофесионалистите забелязаха колко странно стърчат колената на Андреа над долната част на краката й.

Специалисти по фотошопа пък са категорични, че участъкът от крака си, който звездата се е опитала да изтъни, е доста размазан и при внимателно вглеждане се вижда, че е по-светъл от тена й. "Сякаш не само, че се е мъчила да скрие истинските си килограми, ами е искала и да скрие увиснала кожа", издават експертите.