март 25, 2023

Андреа крие двойна гуша при посрещането на Кубрат (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-krie-dvoyna-gusha-pri-posreshtaneto-na-kubrat-snimki/145455 Kliuki.net
Андреа крие двойна гуша при посрещането на Кубрат (Снимки)

Андреа е напълняла брутално, мъчи се да го прикрие с фотошоп

Андреа шашна всички с огромна двойна брадичка и гигантски бузи

Андреа е напълняла брутално. В това се убедиха феновете, които посрещнаха наживо Кубрат Пулев на летището в София след мача му с Владимир Кличко. Съвсем естествено, първа сред посрещачите беше и половинката на боксьора. Която шашна всички с огромните си бузи и двойна брадичка.

[caption id="attachment_85360" align="alignright" width="300"]Андреа с фотошоп (в дясно) и в действителност Андреа с фотошоп (в дясно) и в действителност[/caption]

Цялото лице на Андреа изглеждаше подпухнало и огромни, коментират очевидци. Съвсем естествено обаче чалгаджийката сподели в профила си надлежно обработени кадри, на които изглежда слаба и скулеста. Типични в неин стил, смеят се онлайн потребителите.

За неин ужас медиите, отразили посрещането на Кобрата, не си направиха този труд. И Андреа лъсна с истинската си визия пред онлайн потребителите. От Kliuki.net също разполагаме с необработена снимка от летището, на която ясно си личат както огромните бузи на пайнерката, така и гигантската й двойна гуша.

"Ужасно подпухнала е", втрещени са феновете. Свикнали да виждат любимката си в перфектната светлина на обработените от нея кадри. Реалността обаче е коренно различна, както можете да се убедите и сами.

Андреа изглежда направо дебеличка и е доста далеч от уж невероятния секссимвол, на който се прави сама. Това далеч не е първият път, в който певицата става за смях с опитите си да се изкара по-слаба и стройна с помощта на фотошоп.

Изпълнителката редовно обработва тялото и лицето на снимките си, вместо просто да се вземе в ръце и да отслабне. С обработващите програми обаче е по-лесно и не се изискват толкова много усилия, смеят се форумци.

Вижте и вие сами как всъщност изглежда Андреа и как се опитва да ни убеди, че изглежда. Левият кадър е без фотошоп.