декември 04, 2023

Андреа подиграва Николета с кучето си?

https://kliuki.net/kliuki/andrea-podigrava-nikoleta-s-kucheto-si/145257 Kliuki.net
Андреа подиграва Николета с кучето си?

Андреа изуми всички като направи профил на кучето си във Фейсбук

Андреа се мъчи да се гаври с Николета и нейния профил на дъщеря й, убедени са феновете

Андреа втрещи всички с доста странна хрумка. Певицата, която от доста време не беше напомняла за себе си, взе, че направи профил в социалната мрежа Фейсбук на... кучето си! Половинката на Кубрат Пулев изтипоса домашния си любимец в нета и започна да го третира съвсем като човешко същество. Андреа е кръстила кученцето си Сантино и му е добавила и фамилията Пулев - на боксьора.

[caption id="attachment_84082" align="alignleft" width="300"]Андреа май се подиграва на Николета Андреа май се подиграва на Николета[/caption]

Нещо повече, за въпросното куче, порода пекинез, Андреа твърди, че й е син. И се отнася към него по съответния начин. Не само го облича в маркови дрешки, ами дори отговаря от негово име, когато в социалната мрежа му пише някой. Бърза справка показа, че Сантино вече има над 100 приятеля в списъка си, с които си "разменя" коментари, видяха от hotarena.net.

И докато голяма част от феновете се чудят на акъла на Андреа, други заподозряха, че зад действията й стои не толкова ексцентричност, колкото желание да се подиграе на Николета Лозанова. С която от край време са в обтегнати отношения. И която предизвика истински потрес с решението да направи Фейсбук профил на невръстната си дъщеря Никол. От който профил да пише самата тя, уж от името на малката.

Разбира се, това предизвика взрив от коментари и подигравки. Близки до Андреа разкриват, че певицата е направила профил на кучето си единствено и само с такава цел - да иронизира плеймейтката с цел гавра.

Както знаете, двете буквално не могат да се гледат след като преди това бяха първи дружки. И постоянно се чудят как да се заяждат една с друга, най-често посредством социалната мрежа. Дали пък и ходът на Андреа с кучето й не е просто поредната провокация, за да дразни врагинята си, чудят се феновете?