април 26, 2024

Андреа се прояви по адрес на новата си конкурентка Ивайла – ето как!

https://kliuki.net/kliuki/andrea-se-proyavi-po-adres-na-novata-si-konkurentka-ivayla-eto-kak/142452 Kliuki.net
Андреа се прояви по адрес на новата си конкурентка Ивайла – ето как!

Андреа не успя да се сдържи и много бързо се прояви по адрес на новата си конкурентка Ивайла

 

Андреа се прояви срещу новата си конкурентка Ивайла!

Фолк дивата въобще не успя да се сдържи и веднага, след като стана ясно, че има достойна съперница на сцената, изплю известно количество отрова срещу нея, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_60766" align="alignright" width="270"]Андреа се прояви срещу новата си конкурентка Ивайла Андреа се прояви срещу новата си конкурентка Ивайла[/caption]

Сравнението явно й е дошло в повече, защото Андреа не признава, че някоя може да е по-добра от нея, писа изданието HotArena.net. Преди дни ви разказахме, че младото дарование Ивайла проби в чалгата с първия си хит „Вреден навик”.

Експерти посочиха, че гласът на кандидатката за слава наподобява този на Андреа, но за сметка на блондинката, Ивайла определено си я бива да пее. Това тотално вбесило Андреа, която си позволила да пусне на страницата си снимка на Ивайла.

Тя била придружена с доста провокативно обръщение, в което я нарича „изтощена кучка” или „изтормозена”, както ви харесва, според превода… После обаче Андреа получила доста негативни реакции и изтрила поста си, разказват свидетели на поведението на половинката на Кубрат Пулев.

Ивайла също не иска да бъде оприличавана на никоя от родните красавици или колежки, а и това би било доста обидно за нея наистина.

Като се има предвид, че Ивайла е залягала над уроците по солфеж, пиано, джаз, Андреа определено бледнее пред нея… и няма никакъв повод да скача срещу Ивайла, убедени са потребители.

А вие как ще коментирате изцепката на Андреа?!