април 23, 2024

Андреа шашна с тяло на почивка с Кобрата в Дубай (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-shashna-s-tyalo-na-pochivka-s-kobrata-v-dubay-snimki/144963 Kliuki.net
Андреа шашна с тяло на почивка с Кобрата в Дубай (Снимки)

Андреа шашна всички с перфектните си форми, очевидно се е взела в ръце и е отслабнала

Андреа изненада всички с новата си визия

Андреа събра погледите по време на почивката си в Дубай. Изпълнителката успя да шашне почитателите си с визията си, която в последните години беше по-скоро далеч от перфектната. Звездата на Пайнер беше качила доста килца, които си личаха по едрите й бедра и пухкави бузки. Които килограми певицата се опитваше всячески да прикрие на снимките си с помощта на фотошоп.

[caption id="attachment_82109" align="alignleft" width="300"]Андреа шашна всички с визия Андреа шашна всички с визия[/caption]

Само дето на живо ситуацията беше повече от стряскаща, припомнят феновете, които са виждали на живо Андреа по време на пълничия й период. Който очевидно вече е в миналото. По време на ваканцията си Андреа изненада всички с новия си вид, очевидно резултат от усилията във фитнеса. Чалгаджийката събра погледите на местните, а също и на онлайн потребителите със стегнатото си тяло, което без стеснение демонстрира в изрязания си бански.

АндреаФеновете на звездата не скриха възхищението от формата, в която е влязла любимката им. "Страхотна си, изглеждаш невероятно", са най-честите възгласи на форумци. В Дубай Андреа е заедно с половинката си Кубра Пулев. Чиято всъщност е заслугата за екзотичното пътешествие.

АндреаБоксьорът решил да изненада половинката си с екскурзия до арабската държава, тъй като сметнал, че това е най-подходящата дестинация за двамата. Кобрата се кефел, че той ще успее да си почине добре преди мача с Владимир Кличко, който е на 15 ноември, докато гаджето му обикаля из моловете и събира тен, с който да се фука като се върнат в България.

Естествено, самата Андреа била повече от доволна от изненадата, с която я зарадва половинката й. Вижте част от снимките от ваканцията на влюбените.