юли 16, 2024

Андреа си обработва и пръстите с фотошоп (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-si-obrabotva-i-prastite-s-fotoshop-snimka/144777 Kliuki.net
Андреа си обработва и пръстите с фотошоп (Снимка)

Андреа тотално се вманиачи, обработва дори и пръстите си с различни програми

Андреа е вманиачена по фотошопа, това е ясно на всички. Само че манията на певицата вече минава всякакви граници. Докато феновете на звездата свикнаха с факта, че тя не качва свои снимки, ако лицето й не е минало щателни корекции, то последната й приумица изуми всички. Оказа се, че Андреа прибягва до обработващите програми не само, за да заличи несъвършенствата по лицето си.

АндреаИзпълнителката дотолкова се е побъркала на тема перфектна визия, че вече обработва и... пръстите си! От kliuki.net се сдобихме със снимка на Андреа, и по-точно на ръцете й. С просто око се забелязва, че певицата е замазвала пръстите си, за да ги направи перфектно гладки. Това определено изуми феновете, които не останаха особено ентусиазирани от хрумката на любимката им. "Лицето ок, ама чак и пръстите?", изумени са онлайн потребителите.

[caption id="attachment_80917" align="alignleft" width="300"]Андреа вече обработва и ръцете си с фотошоп Андреа вече обработва и ръцете си с фотошоп[/caption]

Повечето от които съветват Андреа да понамали ползването на фотошоп върху снимките си, тъй като няма нужда от него. "Млада си, красива, не е нужно да се правиш на нещо, което не си", категорични са форумци. А вие междувременно вижте в галерията ни снимката на ръцете на Андреа. Които изпълнителката явно не харесва достатъчно, тъй като е решила да позаглади допълнително.