юни 22, 2024

Андреа възмути, води кучето си на пазар в супермаркет

https://kliuki.net/kliuki/andrea-vazmuti-vodi-kucheto-si-na-pazar-v-supermarket/143646 Kliuki.net
Андреа възмути, води кучето си на пазар в супермаркет

Андреа води кучето на пазар в супермаркет, форумци възмутени

Андреа мина всякакви граници като заведе кучето си на пазар в столичен супермаркет. Изпълнителката реши да пазарува, но очевидно нямаше на кого да остави домашния си любимец. В резултат на това четириногия пухкав любимец на фолк звездата се озова в пазарската количка, заедно с продуктите на звездата.

Самата Андреа сподели снимката в социалната мрежа и не всички бяха очаровани от изцепката й. „Направо се оля! Прекалено е!“,„Е как може да води кучето си в магазин за хранителни стоки“, „Няма ли охрана, която да я спре“, възмущават се из мрежата.

[caption id="attachment_70465" align="aligncenter" width="300"]Андреа води кучето си в супермаркет Андреа води кучето си в супермаркет[/caption]

Освен, че не е хигиенично да води кучето си в магазин за хранителни стоки, певицата явно не се съобразява с елементарни ограничения. Преди няколко месеца тя отново шашна, като заведе домашния си любимец на ресторант и дори го настани на масата си.

[caption id="attachment_70463" align="aligncenter" width="295"]Певицата не признава ограниченията Певицата не признава ограниченията[/caption]

Заради половинката й Кубрат Пулев, малцина смеят да противоречат на Андреа. Дори блюстителите на закона се замислят дали да санкционират певицата за някое пътно нарушение, особено, ако Кобрата или някой от охранителите на звездата е с нея.

Последната й изцепка обаче предизвика куп коментари в социалните мрежи. "Тя съвсем си повярва, че е звезда и реши, че щом е известна всичко й е позволено, пишат из мрежата.