март 03, 2024

Андреа за Кобрата след раздялата им: Дадохме си много, винаги ще се обичаме! (Братът на Кубрат така и не я прие в семейството)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-za-kobrata-sled-razdyalata-im-dadohme-si-mnogo-vinagi-shte-se-obichame-bratat-na-kubrat-taka-i-ne-ya-prie-v-semeystvoto/158451 Kliuki.net
Андреа за Кобрата след раздялата им: Дадохме си много, винаги ще се обичаме! (Братът на Кубрат така и не я прие в семейството)

Андреа и Тервел Пулев така и не успяха да се помирят

"Аз бях тази, която скъса с Кубрат!". С тези думи фолкзвездата Андреа за първи път призна пред феновете си в отворен чат в Инстаграм, че тя е тази, която първа е зарязала Кобрата. Приказката между певицата и боксьора завърши безславно, след като самата Андреа сподели, че се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата не са заедно, въпреки, че преминаха през какво ли не в съвместния си път. Андреа и Кобрата се запознават през 2007 година в заведение като Кобрата признава, че любовта им е била от пръв поглед. "Случайно се запознахме в едно заведение. Харесахме се. Това беше любов от пръв поглед. Всичко е божа работа. Спомням си, че Андреа дойде на моята маса и леко ме удари на майтап. Аз, от своя страна я хванах и я стиснах", сподели тогава Кобрата, който по онова време вече прохождаше на професионалната боскова сцена. [caption id="attachment_157108" align="aligncenter" width="500"]Андреа и Кубрат Пулев раздяла Снимка: ХотАрена[/caption] Пулев винаги е бранел личния си живот и рядко говореше за връзката си с фолкпевицата, но тя неотлъчно беше до него в зората на профикариерата му. Въпреки, че не просъстваше на мачовете му в Германия, Андреа винаги го посрещашена на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кобрата срещу Владимир Кличко. Тогава дори се появиха слухове, че ако спечели срещу украинеца, Пулев ще предложи брак на Андреа още на ринга. Самият той дори уточни това пред берлинско издание. "Твърде напрегнато ще е, но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Може и на ринга да го направим", каза Пулев. По-късно той опроверга информацията, но в медийното пространство вече се завъртя идеята, че на двамата вече им е време да вдигнат сватба. Нещо, за което и самата Андреа е говорила в немалко интервюта, пише България днес. "Не сме против брака и семейството, но чакаме да настъпи точния момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме и мога да кажа, че сме се намерили", каза през 2016 година Андреа. Връзката им обаче не минаваше и без проблеми. В медиите често се появяваше информация, че Тервел - братът на Кубрат, изобщо не харесва Андреа. Това стана очевидно и за зрителите на ВИП Брадър, където малкият Пулев на няколко пъти се изказа с неособена любов към половинката на брат си. Също така с напредването на възрастта на Пулев, той е започнал да мисли все повече за семейство и деца, докато Андреа, според слуховете, не била на същата вълна. И в последната година двамата все по-често започнали да се разминават, предават от hotarena.net.