април 19, 2024

Андрей взе да се оправдава: Съжаляваме за Ивайла!

https://kliuki.net/kliuki/andrey-vze-da-se-opravdava-sazhalyavame-za-ivayla/143652 Kliuki.net
Андрей взе да се оправдава: Съжаляваме за Ивайла!

Андрей от Къртицата се появи спешно в ефир, за да обясни за състоянието на Ивайла Бакалова след инцидента

Андрей от Къртицата обясни, че много съжалява за случилото се с Ивайла Бакалова.

След инцидента по време на мисия в предаването, миската е в болница и претърпява операция. Тя се държала много смело през цялото време, споделиха от екипа, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_70476" align="alignright" width="300"]Андрей Андрей се оправдава за Ивайла Бакалова в ефир[/caption]

Въпреки силната болка, която я накарала дори да крещи, накрая Ивайла намерила сили да се усмихне и да вдигне палец с пожелание за успех към формата.

Андрей и Иван направили всичко възможно, за да й помогнат и я подкрепят непрекъснато. Те не приемат нападките към себе си, че са допуснали такъв гаф, защото според тях това е просто лош късмет.

Техническите лица нямали вина за положението, тъй като те били лицензирани и обезопасяването било подсигурено на 100 процента.

Ивайла Бакалова обаче си закачила крака на мрежата, когато я хвърлили от катапулта. Тя увиснала с цялата си тежест върху него и тогава го счупила, поясни Андрей в Дневниците на Къртицата.

По думите му няма опасност за капачката й, няма да бъде сменяна, но Ивайла Бакалова ще бъде с шина в продължение на 45 дни.

Той е категоричен, че красавицата отпада от финала, няма да бъде удовлетворено желанието на зрителите тя да се яви на тестовете. Това нямало как да стане, защото щяла да изтече информация и правилата не го позволяват.

„Много съжаляваме за Ивайла, това е само един нелеп инцидент, който е крайно неприятен за всички!”, завърши Андрей.