февруари 06, 2023

Ангел Енчев глези Теди Велинова с 5-звездна ваканция

https://kliuki.net/kliuki/angel-enchev-glezi-tedi-velinova-s-5-zvezdna-vakanciya/142692 Kliuki.net
Ангел Енчев глези Теди Велинова с 5-звездна ваканция

Ангел Енчев глези Теди Велинова с шеметна ваканция.

Любимият пластичен хирург на звездите Ангел Енчев, заведе топманекенката на 5-звезден воаяж. Вместо да мръзнат в столицата през студените януарски дни, двамата избраха да се скрият за малко далеч от всички. И заминаха на ваканция на Малдивите.

Екзотичната дестинация се оказа любима не само на д-р Ангел Енчев, но и на много други звезди. След Валери и Николета, на Малдивите отдъхваха Кремена Халваджиян и Маги, Азис, както и половината фолк гилдия. Д-р Енчев също реши да поглези Теди Велинова на това райско кътче. И й предложи 5-звездно изживяване, за което мнозина им завиждат.

[caption id="attachment_62388" align="aligncenter" width="300"]Ангел Енчев глези Теди Велинова с шеметна ваканция Ангел Енчев глези Теди Велинова с шеметна ваканция[/caption]

Двойката се гмуркаше в кристалносините води на океана, засне уникални кадри от подводните рифове и опозна отблизо флората и фауната на острова. Теди Велинова не пропусна да покаже, че дори на почивка е в крак с модните тенденции—и демонстрира забележителен стил.

[caption id="attachment_62383" align="aligncenter" width="300"]Двойката добре се забавлява Двойката добре се забавлява[/caption]

В любимец на двамата се превърна малка чапла, която присъства на почти всяка снимка на звездното семейство. Приятели и фенове на Ангел Енчев се шегуват, че това вероятно е местният им гид. Други пък коментират, че Теди Велинова изглежда в перфектна форма по време на ваканцията. И очевидно напълно се е възстановила след раждането на сина им Филип.

[gallery ids="62387,62386,62385,62384"]