март 29, 2024

Антония Петрова обиди българките: Грозни и с криви носове!

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-obidi-balgarkite-grozni-i-s-krivi-nosove/142835 Kliuki.net
Антония Петрова обиди българките: Грозни и с криви носове!

Антония Петрова обиди българките и ядоса всички пред екраните

Антония Петрова този път прекали ужасно и надуто взе да обяснява колко са невзрачни българките.

„Те са грозни, с криви носове, ниски и черни!”, изцепи се тя в Предаването на Карбовски по ТВ7, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_63505" align="alignright" width="300"]Антония Петрова обиди българките Антония Петрова обиди българките[/caption]

Всъщност Мис България, по-известна като Крокодил, не за първи път си позволява да демонстрира високо самочувствие и в същото време да плюе по страната си. Сега обаче мина всякакви граници на своята арогантност, категорични са зрителите.

Антония Петрова се опита да излезе от положение, като уточни, че всъщност обобщението не е съвсем нейно, а на съпруга й Александър Бередин.

Тя напълно споделяла неговото мнение, защото се убедила с очите си, че в Русия има особено привлекателни дами, които няма нищо общо с нашенките (виж видеото ТУК).

Потребителите в мрежата са бесни от изказването й, но никой не се учудва, че тя си позволява такива волности. Антония Петрова отдавна е озлобена срещу родните представителки на нежния пол, които редовно я критикуват за визията й.

Те се дразнят не само от това, че според тях тя не е достойна за короната, но и от навиците й да носи кожи от животни. „Кичът й също е прекален, въобще тя е пълна карикатура, тя най-малко може да бъда крайна инстанция в оценката си за българките, да погледне себе си!”, изригнаха във виртуала.

Така или иначе, блондинката отново доказа, че има змийски език и обиди българките – вие съгласни ли сте с Антония Петрова?!