февруари 06, 2023

Антония Петрова плаши с анорексична фигура (Фото)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-plashi-s-anoreksichna-figura-foto/142662 Kliuki.net
Антония Петрова плаши с анорексична фигура (Фото)

Антония Петрова плаши с анорексична визия, стърчат й и ребрата

Антония Петрова уплаши почитателите си в мрежата с анорексична фигура. Неизвестни снимки на Мис България 2009 се появиха в социалните мрежи и предизвикаха куп коментари. Потребители изумени коментират, че миската е станала направо кожа и кости от диети. И дори е надминала фолк певицата Преслава по анорексична визия.

„Това ли е еталона за перфектно тяло?“, „Боже, колко е отслабнала!“, „Изглежда ужасно кокалеста с тия щръкнали ребра“, пишат потресени потребители в нета. Мнозина се зачудиха дали Антония не се е повлияла от новата мода сред миските, моделките и певиците да се отслабва неудържимо. И по тази причина демонстрира толкова плашещо слаба фигура.

[caption id="attachment_62204" align="aligncenter" width="232"]Антония Петрова плаши с анорексична фигура Антония Петрова плаши с анорексична фигура[/caption]

Манията за стройна линия завладя родния елит. Знаменитостите масово се подлагат на диети , а резултатите са повече от стряскащи. Видът на Антония Петрова също. „Ръцете й са като клечки, краката същи вейки“, „Не можах да я позная—съвсем се е стопила“, пишат из мрежата.

[caption id="attachment_62206" align="aligncenter" width="232"]Ребрата на Мис България стърчат от слабост Ребрата на Мис България стърчат от слабост[/caption]

Дори приятелите и феновете на Петрова отбелязват, че Антония не изглежда никак добре толкова слаба. „Прилича на анорексичка в този вид, чак е плашеща“, отбелязват в мрежата.

Новите си снимки Антония Петрова пусна по повод празника на влюбените. Но вместо честитки и благопожелания за любов и семейно щастие, в мрежата я засипаха с критики, че прилича на анорексичка.