март 28, 2024

Антония Петрова с нови корекции, засенчи и Мис Джуки

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-s-novi-korekcii-zasenchi-i-mis-dzhuki/143575 Kliuki.net
Антония Петрова с нови корекции, засенчи и Мис Джуки

Антония Петрова с нови корекции, задмина и Габриела Радославова

Антония Петрова смая с новите си корекции. Мис България се появи с чисто нови устни, които могат да си съперничат с тези на Мария или на Габриела Радославова. Миската си пусна снимки от фитнеса, с цел да покаже колко се е променила. От анорексично слабата й фигура няма и следа, но за сметка на това устните й бяха огромни.

Антония Петрова с типичната си показност демонстрира перфектно и изваяно тяло. На снимките от фитнес залата тя показа суперфигура, която веднага бе посрещната с много възхищение от страна на обичащите я фенове. „Страхотна форма” — бяха най-често срещаните позитиви за тялото й.

[caption id="attachment_69809" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова лъсна с нови устни Антония Петрова лъсна с нови устни[/caption]

Въпреки че си спечели заслужени коментари за добрата спортна форма, от вниманието на форумци не убегнаха и твърде уголемението й устни. „Антония Петрова пак си е правила пластични операции. Устните й са направо като на Мария“, „Ами, задминала е даже мис Джуки“, смеят се в мрежата.

[caption id="attachment_69810" align="aligncenter" width="300"]Мис България конкурира и Габриела Радославова Мис България конкурира и Габриела Радославова[/caption]

toni 7 toni 8

Въпреки че Мис България упорито твърди, че освен бюста няма други корекции по тялото си, последните промени по лицето я издават. „Жалко за нея, имаше хубаво лице, сега изглежда като чалга дива“, обсъждат я в мрежата.