септември 24, 2023

Азис, а не Алисия, издънил Николета пред Валери?

https://kliuki.net/kliuki/azis-a-ne-alisiya-izdanil-nikoleta-pred-valeri/146351 Kliuki.net
Азис, а не Алисия, издънил Николета пред Валери?

Азис пръв разказал на Валери за изневерите на съпругата му, Алисия го подкрепила

Азис пръв научил за изневерите на плеймейтката

Азис е бил човекът, който пръв е разказал на Валери какви ги върши Николета Лозанова зад гърба му. Именно ромският славей издънил плеймейтката пред мъжа й, а не Алисия, каквито съмнения се появиха преди няколко дена. Певицата просто е потвърдила пред бившия си думите на колегата й.

[caption id="attachment_91157" align="alignright" width="300"]Азис ли издаде Николета на Валери? Азис ли издаде Николета на Валери?[/caption]

Който използвал дружбата си с футболиста, за да му разкаже всичко за изневерите на Николета, при това с подробности - с кого, къде, кога. Близки до самата прелюбодейка обаче се съмняват, че информацията на певеца не е от първа ръка, т.е. той изобщо не е ставал свидетел на изневерите на Николета. А просто е препредал на Валери дочут слух, който е доукрасил.

С единствената цел да направи мръсно на бившата си най-добра дружка. С която се изпокараха публично след като тя си позволи да излъчи в предаването си лично клипче от телефона на Азис. Който още тогава беше толкова побеснял, че се отрече завинаги от плеймейтката. И се закани да й отмъсти подобаващо.

Затова и хора от все по-намаляващото обкръжение на Лозанова смятат, че разкритието му за изневерите й е просто опит за интрига, целящ да я съсипе. Дали обаче Валери би тръгнал да се развежда само заради някакви си думи, казани му от Азис?

Близките до футболиста издават, че след разговора с певеца, Божинов наел детективи, които да следят жена му. И които всъщност потвърдили думите на ромския славей, научиха от hotarena.net.

За да избегне унижението пък Николета се опитва да извърти нещата така, че да излезе, че не тя, а Валери първи е кръшнал.