October 22, 2024

Азис е Краля – леглото му също е номер 1 (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/azis-e-kralya-legloto-mu-sashto-e-nomer-1-foto/144167 Kliuki.net
Азис е Краля – леглото му също е номер 1 (ФОТО)

Азис неслучайно е Краля, леглото му е като за знатна персона

Азис обожава да е не само в устите на хората, но и да е номер 1. И той наистина е, който и каквото да казва, певецът е доказал с времето, че никой не може да се мери с него.

[caption id="attachment_77011" align="alignright" width="300"]Азис Азис се изтяга в кралско легло[/caption]

Последното му баровско фото го доказва – Азис се е изтегнал в кралско легло и неслучайно носи такъв прякор, забеляза Kliuki.net. Песните му, транформациите му, модерната му визия винаги събуждат множество коментари.

Независимо, че повечето са в негативната крайност, то цяла България не просто знае името му, но и може да запее парчетата му. В момента по дискотеките на морето се върти почти и основно Азис, разказват неговите фенове. А идолът се е отдал на усърдни тренировки във фитнеса.

Ето защо на всяка крачка демонстрира страхотното си тяло и въобще не се свени да позира гол до кръста. Навремето имаше коремче и тази работа не вървеше особено, гледката не беше чак толкова приятна, но сега, да го видите сега...

Азис може да се покаже смело на подиума и да разходи някоя актуална дизайнерска рокля, спокойно може да засенчи даже и родните моделки.

Е, неговата приятелка Галя определено го бие по точки, шегуват се приятелите му във Фейсбук. Да, както самият той обича да казва – русо гладно няма.

Преди години той и блондинка беше, но днес е в образа на мъж, който става все по-атрактивен и желан за околните.

Уверете се сами в лукса, на който се радва Азис!