април 20, 2024

Азис и Гентиана се целуват в клуб - феновете ахнаха! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/azis-i-gentiana-se-celuvat-v-klub-fenovete-ahnaha-snimki/143034 Kliuki.net
Азис и Гентиана се целуват в клуб - феновете ахнаха! (СНИМКИ)

Азис и Гентиана се целуват в нощен клуб, а феновете ахнаха от изненада и вълнение

Азис и Гентиана се целуват в клуб!

[caption id="attachment_65046" align="alignright" width="300"]Азис и Гентиана се целуват в клуб - феновете ахнаха Азис и Гентиана се целуват в клуб - феновете ахнаха[/caption]

Да, няма никаква грешка, при това не си разменят милувки като братче и сестриче… Kliuki.net видя, че страстната им проява определено успя да изуми околните, а феновете ахнаха от вълнение.

Тази близост между Азис и Гентиана определено им дойде изненадващо, защото не са предполагали, че може да се стигне дотук.

[caption id="attachment_65047" align="alignleft" width="300"]Азис и Гентина подлудиха всички с неочакваната си близост Азис и Гентина подлудиха всички с неочакваната си близост[/caption]

Азис по принцип твърди, че предпочита силния пол, но не е тайна, че все се върти около актуалните красавици. Освен, че е дружка с Николета, изглежда сега е станал също толкова интимен с Гентиана.

Преди държеше силикона на Лозанова, а вече целува уста в уста Гентиана Халити. Спомняме си една подобна целувка, която се случи с Камелия преди години.

Тогава двамата буквално взривиха ефира на Горещо и дадоха повод за нови слухове. Гаджето на Камелия – Цветин, въобще не порица половинката си и за пореден път преглътна нейната волност.

Гентиана май е свободна, така че също няма да се обяснява, въпреки че наскоро разправяше, че е влюбена, кой знае… да не се окаже, че ще трябва да се справя с последствията на тази бурна вечер?!

Вижте сами как нажежиха те атмосферата в нощен клуб – целувката на Азис и Гентиана!